Beer lovers Distribució

Qui Som?

Beer Lovers és un projecte familiar gestat en 2012 i que va veure la llum en 2013. Comencem la nostra marxa a l’abril d’aquest any elaborant cervesa en nostra microcerceria, en Alcudia. A causa de les dificultats que trobem per a distribuir les nostres cerveses, en 2015 ens llancem al món de la distribució i de la importació.

Des de llavors, distribuïm les nostres cerveses i altres marques de qualitat nacionals i internacionals a bars i restaurants de tota l’illa.

Al 2023, l’empresa emprèn un procés de modernització en totes les seves àrees. Es trasllada a Campanet i i el negoci es va ampliant amb dues línies diferenciades: l’elaboració de cervesa artesana Mallorca Beer Co i amb la distribució. Creixen les instal·lacions i el portfolio de productes, tant nacionals com internacionals. Així, Beer Lovers distribució ofereix una àmplia gamma de cerveces de qualitat, tant artesanes com d’importació, fent de l’empresa un referent del servei dins del sector especialitzat a Mallorca. Distribuim tant el sector HORECA com a tendes i supermercats. Disposem d’un portafolio de més 200 cerveses tant en botella, com en llauna i en barril, donat el nostre gran amor per la cervesa.

+18

T'esperaem aquí fins que ho siguis
Si No