Beer Lovers distribució

Qui som?

Miquel i la furgi

Beer Lovers és un projecte familiar gestat en 2012 i que va veure la llum en 2013. Comencem la nostra marxa a l’abril d’aquest any elaborant cervesa en nostra microcercería, en Alcudia. A causa de les dificultats que trobem per a distribuir les nostres cerveses, en 2015 ens llancem al món de la distribució i de la importació.

Des de llavors, distribuïm les nostres cerveses i altres marques de qualitat nacionals i internacionals a bars i restaurants de tota l’illa.

Al 2023, l’empresa emprèn un procés de modernització en totes les seves àrees i el negoci es va ampliant: creixen les instal·lacions i el portfolio de productes, tant nacionals com internacionals. BeerLovers distribució ofereix una àmplia gamma de cerveces de qualitat, tant artesanes com d’importació, fent de l’empresa un referent del servei dins del sector especialitzat.

Distribuim tant el sector HORECA com tendes i supermercat. Disposem d’un portafolio de més 200 cerveses tant en botella, llauna com barril, donat el nostre gran amor per la cervesa.

+18

Te esperamos aquí hasta que lo seas
Si No