Avís legal

En cumpliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informam que ———– és una denominació comercial pertanyent a l’empresa Companyia Cervesera Del Nord De Mallorca SL, amb CIF B57779985 i domicili fiscal al Carrer d’en Serra, 10, amb codi postal 07400 de la localitat d’Alcúdia (Illes Balears).

Política de privacitat

Des de Mallorca Beer Company estem compromesos amb la privacitat dels nostres usuaris. Per això volem oferir-te informació clara i transparent sobre la forma en què tractem les vostres dades personals, amb l’objectiu que puguis determinar lliurement si desitges facilitar-nos les dades.

Introducció

En facilitar dades de caràcter personal a la pàgina web sota el domini mallorcabeer.com i els seus respectius subdominis, ja sigui mitjançant la utilització del formulari de contacte, en el moment de registrar-te com usuari i els que ens facilitis com a conseqüència de l’establiment de la relació amb Mallorca Beer Company, dónes el teu consentiment perquè les teves dades siguin tractades amb la finalitat d’administrar, gestionar i prestar la relació amb Mallorca Beer Company, així com per rebre informació que pugui ser del teu interès.

Quines dades tractem sobre tu?

Per tal de prestar el servei que necessites emmagatzemem i tractem un o diversos dels següents dades personals:

 • Nom complet de la persona de contacte
 • Número de telèfon de contacte
 • Direcció de correu electrònic
 • Direcció IP
 • Cookies: Quan navegues per la web ens estàs facilitant alguna informació sobre les pàgines que estàs consultant (Per exemple, les teves preferències de cerca).

Com fem servir les teves dades?

Mallorca Beer Company respectarem estrictament la confidencialitat de les dades personals que ens proporcions.

Només transmetrem les teves dades personals a tercers, sempre que sigui necessari per tramitar les teves peticions, quan hi hagi una obligació legal o si prèviament ens has donat el teu consentiment. En particular, no vendrem, llogarem ni transmetrem les teves dades personals a tercers amb fins de màrqueting o publicitat sense el teu consentiment explícit.

Per protegir les teves dades, hem implementat les mesures de seguretat corresponents per evitar l’accés no autoritzat, alteració o pèrdua de les teves dades personals.

Només fem servir la teva informació personalment identificable per respondre a les teves peticions i proveir-del corresponent servei i per mantenir les relacions comercials informant de productes i serveis que et puguin ser d’interès.

La supressió de les dades personals emmagatzemades té lloc en cas que el seu coneixement ja no sigui necessari per al compliment del propòsit per al qual havien estat emmagatzemats, si el seu emmagatzematge està prohibit per altres raons legals, o si revoques el teu consentiment.

¿Cóm solicitar l’accés, rectificació o cancelació de l´ús de les teves dades?

Si vols exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals per part de Companyia Cervesera Del Nord De Mallorca SL (CIF B57779985) pots fer-ho en qualsevol moment i de forma gratuïta de les següents formes:

 • Per correu electrònic (email) a info@mallorcabeer.com, amb l’assumpte “cancel·lació de dades personals”.
 • Mitjançant sol·licitud escrita i signada remesa per correu ordinari al nostre domicili social a Carrer d’en Serra, 10, Alcúdia, Espanya.

Aquesta comunicació per email o correu ordinari ha de contenir:

 • Nom i cognoms del sol·licitant
 • Petició en què es concreta la sol·licitud
 • Adreça de correu electrònic amb la qual et vas donar d’alta (email)
 • Fotocòpia del DNI o passaport
 • Adreça postal i telèfon de contacte.