Visita la fàbrica

Voleu prendre una bona cervesa? Ho tenim tot per a satisfer la vostra curiositat cervesera.

Fa poc més de set anys que sis apassionats de la cervesa artesana obríem al centre d’Alcúdia, Mallorca, la cerveseria Beer Lovers. Teníem una obsessió: Fer una bona cervesa artesana.

Pel camí, hem après que fer una bona cervesa exigeix molta feina i tenir molta cura dels petits detalls. També hem sabut que és molt important explicar la cervesa artesana, donar-la a conèixer i a tastar. A poc a poc, hem assolit coneixement i, encara que ens queda molt per aprendre, sentim que és el moment de fer una passa endavant.

Avui, estam a les portes d’obrir una nova fàbrica de cervesa. Algú podria pensar que això ja és un èxit, nosaltres pensam que és una passa més en un llarg camí que ens ha de consolidar com a referent cerveser a Mallorca.

Per a reforçar aquest posicionament, hem pres una decisió agosarada: Canviam la nostra marca. Ara serem Mallorca Beer Company, per si la nostra vinculació amb Mallorca no havia quedat prou clara. Volem ser la cervesa artesana de Mallorca.

La nova fàbrica de Campanet respon a la necessitat de créixer, ens havíem quedat petits. Però sobre tot, respon a la necessitat de donar a conèixer encara més la cervesa artesana local. Volem que Mallorca experimenti la cervesa local i és per això que la sala de degustació serà un element clau de la nova fàbrica.

A més, disposarem de l’espai per desenvolupar la nostra distribuïdora de cerveses Premium. Volem ser el referent a Mallorca de la cervesa de qualitat.

Voleu prendre una bona cervesa? Veniu a veure’ns! Ho tenim tot per a satisfer la vostra curiositat cervesera.

+18

T'esperaem aquí fins que ho siguis
Si No