QUI SOM?

La nostra història

La fàbrica d’Alcúdia era la casa dels nostres avantpassats des de fa mes de 300 anys, gent treballadora que vivien del camp. Estimaven la terra i es sentien orgullosos del que feien. Nosaltres som continuadors de la seva estima per Mallorca i de l’orgull de ser artesans.

La nostra nova instal·lació havia estat fins ara una fàbrica de vidre bufat, Menestralia. L’ofici de vidrier bufador és un ofici artesà. Els vidriers bufadors han fet durant segles els nostre tassons de vidre, entre molts altres elements. Artensans que estimen la seva feina i continuen un ofici que ha estat molt arrelat a l’illa durant anys.

Nosaltres, els que feim Mallorca Beer Company, volem que amb el temps també se’ns vegi com un referent de l’estima pel que feim i per la terra que ens acull, Mallorca.

Veniu a visitar-nos! Disfrutarem plegats d’una cervesa boníssima!

Coneix-nos un poc més

Beer Lovers és un projecte familiar gestat en 2012 i que va veure la llum en 2013. Comencem la nostra marxa a l’abril d’aquest any elaborant cervesa en nostra microcerveseria, en Alcúdia. A causa de les dificultats que trobem per a distribuir les nostres cerveses, en 2015 ens llancem al món de la distribució i de la importació.

Des de llavors, distribuïm les nostres cerveses i altres marques de qualitat nacionals i internacionals a bars i restaurants de tota l’illa.

El 2023, l’empresa emprèn un procés de modernització en totes les seves àrees. Es trasllada a Campanet i el negoci es va ampliant amb dues línies diferenciades: l’elaboració de cervesa artesana Mallorca Beer Co i amb la distribució. Creixen les instal·lacions i la cartera de productes, tant nacionals com internacionals.

El nostre equip

Miquel

Felip

Jaume

Miquel